EKİBİMİZ

+-Sedef Kargı - Eğitim Yöneticisi

Sedef Kargı - Eğitim Yöneticisi

Yeditepe Üniversitesi mezunu olan Sedef Kargı, çalışma hayatına yiyecek-içecek sektöründe başlayarak, çeşitli otellerde ve restoranlada işletme yöneticiliği yaptı. d.ream Akademi’de Eğitim Yöneticisi olarak görev alan Kargı, yiyecek-içecek servisi, işletme yöneticiliği, misafir ilişkileri ve çözüm odaklılık, etkili iletişim ve şirket oryantasyonu eğitimlerini vermektedir.

+-Murat Yılmaz - Eğitim Yöneticisi

Murat Yılmaz - Eğitim Yöneticisi

Yiyecek-içecek sektörüne 1996 yılında giren Murat Yılmaz, mutfak bölümünde bir süre çalıştıktan sonra bar bölümüne geçiş yaptı. Kemer Golf &Country Club bünyesindeki restoranlarda barmen olarak çalıştı. Daha sonra Taps markasında bar müdürlüğü, restoran müdür yardımcılığı ve perakende satış sorumlusu görevlerini üstlenen Yılmaz, ardından Istanbul Doors Group’da zincir işletmeler bar yöneticiliğini yürüttü. d.ream Akademi’de eğitim yöneticisi olarak kariyerine devam eden Yılmaz, alkollü içecek, bar& miksoloji, etkili satış teknikleri ve misafir ilişkileri alanlarında eğitim vermektedir.

+-Gülden Sarıoğlu - Eğitim Uzmanı

Gülden Sarıoğlu - Eğitim Uzmanı

2002 yılında Uludağ Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümünü tamamladı. Kamu Yönetimi bölümünde eğitimine devam ederken, catering sektöründe üretimde çalışarak profesyonel kariyerine başladı. BJK Spor kulübünde birçok davet ve düğünün ev sahipliğini üstlendi. Hazır yemek sektöründe bölge müdürü olarak uzun yıllar çalışan Sarıoğlu, 2012 yılından bu yana Kitchnette Astoria, Ortaköy ve Etiler şubelerinde işletme müdürlüğü yaptıktan sonra Mart 2015’de d.ream Akademi’ye eğitim uzmanı olarak katıldı.

+-Özlem Uzun - Direktör

Özlem Uzun - Direktör

2001 yılından beri yiyecek-içecek sektöründe aktif olarak çeşitli kademelerde görev alan Özlem Uzun, 2001-2008 yılları arasında İngiltere’de Buckinghamshire Chiltern University&College’de Yönetim Bilimleri bölümlerinde lisansüstü programını ve University of Northampton’da MSc Business Computing programını tamamladı. Eş zamanlı olarak Gondola Group’ta işletme yöneticiliği ve eğitim yöneticisi olarak çalıştı. İngiltere Midland bölgesindeki yaklaşık 35 şubenin tüm eğitim ve gelişim faaliyetlerini planlayarak organize etti ve çok sayıda restoran açılışında görev yaptı. 2009 yılında Istanbul Doors Group’da Eğitim Müdürü olan uzun, ardından d.ream Akademi’de Profesyonel ve Kurumsal Eğitimler Müdürü olarak çalışmaya devam etti. Halen d.ream Akademi Direktörü olarak görevine devam etmekte olan Uzun, kişisel gelişim eğitimleri, servis sanatı ve yönetici gelişim programlarında da eğitim vermektedir.

+-Mehmet Fehmi Samancı - Eğitmen Şef

Mehmet Fehmi Samancı - Eğitmen Şef

Marmara Üniversitesi Ekonomi mezunu olan Fehmi Samancı, lisans eğitiminin ardından 2003 yılında Northern Virginia Community College’da Mutfak sanatları eğitimini tamamladı. Restoran Müdürlüğü, Etkinlik Yöneticiliği, Chef de Partie, Demi-Chef, Head Chef gibi farklı pozisyonlarda çalıştığı işletmeler arasında Ruby Tuesday (VA, US), La Madeleine Country French Cafe (DC, US), Kanyon Konyalı Lokantası ve İstanbul Marriot Hotel Asia Orange Restaurant bulunmaktadır. 2008-2011 yılları arasında Eğitmen Şef olarak görev yaptığı Istanbul Culinary Institute ardından, 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde öğretim görevlisi- eğitmen şef olarak çalışmaya başlamıştır. 2013 yılına kadar süren profesyonel akademik kariyerinin devamında, 2014 yılında d.ream Akademi’de Yönetici Eğitmen Şef olarak görev almıştır. Halen Capricorn Head Chef olarak görevine devam etmektedir.

+-Berke Kurtbay - Tom’s Kitchen İstanbul / Mutfak Şefi

Berke Kurtbay - Tom’s Kitchen İstanbul / Mutfak Şefi

1983 İstanbul doğumlu olan Berke Kurtbay profesyonel kariyerine 16 yaşında Amerika’da başladı. 15 yıl süren yurt dışı deneyimi süresince, dünya mutfaklarını tanımak ve öğrenmek için pek çok ünlü restoranda staj yapma ve çalışma fırsatı oldu. Çalışırken devam ettiği eğitim hayatında da önemli başarılara sahip oldu; 24 yaşında Le Cordon Bleu Amerika’dan Honor Class ile mezun oldu. Dünyanın önde gelen aşçılık organizasyonlarından biri olan American Culinary Federation tarafından Certified Culinarian ve Certified Executive Chef ünvanını aldı. The Green Monkey, Blue Mermaid Island Grill, Lemonwheel Catering, Rochester Country Club, Blue Coyote Grill, Dos Amigos, The White Apron Catering, Liberty Mutual Catering ve daha birçok markada Chef olarak kariyerine devam ettikten sonra 2012 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Bir süre d.ream bünyesinde ‘Field Chef’ olarak çalıştıktan sonra, 2014 yılında d.ream Akademi’ye katılarak Eğitmen Şef olarak görev almıştır. Tom’s Kitchen İstanbul Mutfak Şefi olarak kariyerine devam etmektedir.

+-Moreno Polverini – Butik Restoranlar Yönetici Şefi

Moreno Polverini – Butik Restoranlar Yönetici Şefi

Moreno Polverini 1976, Macerata, İtalya doğumlu. Sırasıyla; I Due Cigni’ Ristorante, Montecosaro-Italy, ‘Le Rendez Vous’ Brasserie; London- UK, ‘Pronto’ Bar & Restaurant; London-UK, Four Seasons Hotel London at Park Lane,/UK, Four Seasons Resort Palm Beach; Florida-USA, Four Seasons Hotel Dublin/ Ireland, Four Seasons Hotel Milano/Italy, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus/Turkey görev aldığı önemli işletmeler arasındadır. Mayıs 2013’ten bu yana Vogue, Da Mario, Gina ve Emporio Armani Ristorante’nin yönetici şefliğini yürütmektedir.

+-Tuncay Şahin – Merkezi Üretim Pastane Yönetici Şefi

Tuncay Şahin – Merkezi Üretim Pastane Yönetici Şefi

Tuncay Şahin, erken atıldığı iş hayatına Sarıyer’deki Elize Pastanesi’nde başladı. Çırağan Sarayı, Mövenpick Hotel, Markiz Pastanesi gibi farklı mekânlarda görev alan Şahin, d.ream’de yönetici şef olarak çalışmaktadır.

+-Giuseppe Palmieri – Capricorn / Yönetici Şef

Giuseppe Palmieri – Capricorn / Yönetici Şef

İtalya doğumlu olan Giuseppe Palmieri, 2006 yılında başladığı kariyerinde Capri Palace 5-star Deluxe- 2 Michelin Stars, La Baita Pie TOFANA" CORTINA, Romeo Luxury 5 Stars- Naples, "Massimo Restaurants’ in Livingston-Scotland gibi önemli yerlerde çalıştı. Halen d.ream bünyesinde Capricorn Yönetici Şefi olarak kariyerine devam etmektedir.

+-Tongar Fırat - Group 29/ Chef

Tongar Fırat - Group 29/ Chef

Ankara doğumlu olan Tongar Fırat lisans eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik bölümünde tamamladı. 1999-2004 yılları arasında Ankara’da Restaurant ve Bar işletmeciliği yaptı. Ritz Paris Pastry ve Richemont Craft School’da Pastry, Confectionery, Bakery ve International Cooking üzerine eğitimler aldı. 2004 yılında Patti Swiss Ankara’da Assistant Pastry Chef olarak çalıştı. 2005-2008 yılları arasında Excelsior Hotel Baku Azerbaycan, Royal Palm Movenpick Hotel Dar Es Salaam Tanzanya ve 5 yıldızlı otellerde Executive Sous Chef ve Pastry Chef olarak kariyerine devam etti. Yurda döndükten sonra bir süre mutfak ve konsept danışmanlıkları yaptı. 2010 yılından bu yana Group 29’da Chef olarak görevine devam etmektedir.

+-Mustafa Otar - Pozitif/ Brand Executive Chef

Mustafa Otar - Pozitif/ Brand Executive Chef

İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık Bölümü’nü ve stajlarını tamamladıktan sonra profesyonel kariyerine 2005-2007 yılları arasında Demi Chef de Partie olarak Bizim Ev Seafood Restaurant, Balıkesir’ de başladı. Devamında sırasıyla, 2007-2008 yılları arasında Commis olarak Changa Restaurant’da, 2008-2010 yılları arasında Demi Chef de Partie - Chef de Partie/Jr Sous Chef pozisyonlarında Zuma İstanbul’da, 2010-2011 yılları arasında Flying Chef, 2011-2012 yılları arasında Executive Sous Chef olarak Do&Co’da, ve 2012-2015 yılları arasında Head Chef olarak Raika Restaurant’da çalıştı. Özellikle kasaplık, şarküteri, Anadolu Mutfağı, Türk Mutfağı ve Japon Mutfağı ile ilgilenen Şef, 2014 yılında Lyon’da Institut Paul Bocuse Exclusive Culinary Program’ı tamamladı. Mayıs 2015’ten bu yana, Pozitif Müzik Babylon Brand bünyesinde yer alan Kilimanjaro Restaurant & Bar, Babylon Kilyos, Babylon Ayayorgi Brand Executive Chef’i olarak kariyerine devam etmektedir.

Lezzet Reçeteleri

Evinizde keyifle hazırlayabileceğiniz lezzetli ve pratik tarifler...